Stilrent dame fodtøj - bredt sortiment

Lækre støvler, cool sneakers, stilfulde pumps, bløde hjemmesko - you name it. Holst Sko byder på lidt af hvert indenfor dame fodtøj. Du kan opdage sko og støvler til hele året rundt. Vi er altid opdateret på moden og hvad der trender, og så har vi fokus på høj kvalitet. Vi sætter en ære i at tilbyde godt fodtøj fra populære brands. Opdag mærker som Ecco, Puma, Tommy Hilfiger, Skechers, Billi Bi, Gabor, Lloyd, Rieker og mange flere. Du finder støvler til efterår og vinter, flade sko til foråret og sandaler til sommeren.  Har du brug for hjælp til at finde det helt rigtige fodtøj? Besøg os i en af vores butikker i Vejle, Århus, Horsens eller Odense - eller giv os et kald. Vi glæder os til at vejlede dig.

 

Damefodtøj med fokus på god kvalitet og mode

Vi elsker sko, og det ved vi, at du også gør. Alle sko og støvler i vores sortiment er nøje udvalgt. Vi har håndplukket de absolut bedste brands, hvormed vi ved, at vi kan garantere dig høj kvalitet og moderigtige designs. Du som kvinde og skoelsker fortjener nemlig det bedste af det bedste. Det hjælper vi dig gerne med at finde. Materialerne er mangeartede, når du ser oppe fra og ned på vores store skosortiment. Opdag lækre læderstøvler, sneakers i åndbare og lette materialer, hjemmesko i blød uld og pumps i lækkert ruskind. Stilarter er der også nok af. Om du er til det meget klassiske look, det minimalistiske, det sporty eller det trendy, så finder du et bredt udvalg af fodtøj, der lever op til dine forventninger.

 

Fodtøj damer for enhver smag

Vi elsker at forkæle dine fødder. Vi vil gerne forkæle så mange som muligt. Derfor henvender vores fodtøj til kvinder sig ikke blot til én bestemt kvinde. Vi fører både de trendy og sporty sko til den aktive kvinde, såvel som de meget stilrene og moderigtige sko til businesskvinden, samt de praktiske og komfortable sko og sandaler til hende med brug for høj komfort. Med andre ord har vi skønt fodtøj til alle kvinder - uanset stil.  Shop dine nye sko, støvler eller sandaler hos os og få:
- Hurtig levering
- Fri fragt ved køb over 599 kr.
- Gratis retur indenfor 14 dage
- Stort online sortiment
- Spændende udvalg i fysiske butikker
- Altid mange gode tilbud

 

Fodtøj til damer fra Holst Sko til enhver sæson

Vi er din specialist i dame fodtøj. Det er en rolle, vi nyder. Vi mener nemlig, at godt fodtøj skal være let tilgængeligt for alle kvinder. Hvem har ikke travet gågader tynde og ledt i afkroge af storcentre uden at finde lige dét par sko, som man ledte efter. Hos Holst Sko arbejder vi på højtryk for at undgå dette. Vores ambition er, at du skal forlade vores butik eller vores webshop med fodtøj efter din smag. Af den grund forhandler vi mange spændende og populære brands - altid af høj kvalitet og med mange moderigtige designs.  Hos os er det altid muligt at finde fodtøj til årstiden. Om det er vinterstøvlerne, der skal skiftes ud. Et par nye sommersko der skal til. Eller et par sporty sneakers til den aktive hverdag. Du kan også skifte hele skogarderoben ud på én gang. Vi fører alverdens smukke styles, så du kan forny hele vejen rundt.  Shop fodtøj til kvinder i dag, og forkæl din skogarderobe med stil.

Filter  

Mærker

Pris


Størrelser