Gummistøvler

Vandtætte slidstærke gummistøvler herre
Vi har et bredt og alsidigt udvalg af gummistøvler til herre. En høj slidstyrke og en fuldstændig vandtæthed er en gummistøvles vigtigste egenskaber. Men komfort og design er også vigtigt. Alt dette er der tænkt på når vi udvælger de bedste gummistøvler til mænd. Vi har både langskaftede og lavskaftet gummistøvler i flere forskellige farver.

Gummistøvler til mænd for fair priser
Vores udvalg er stort og vi har sørget for at der er noget til alle ønsker. Det gælder både funktionalitet, design og pengepung.
I Danmark er gummistøvler nærmest uundværlige. Især i efteråret og om vinteren, men også om sommeren, når du skal ned i åen og fiske med børnene. Du kender selv dit behov. Vi har sørget for at du kan finde de gummistøvler, du lige har brug for. Og i den prisklasse du synes er rimeligt.
Der er klart forskel på hvor mange penge du vil bruge, afhængigt af om du skal bruge gummistøvler dagligt eller om det er et fodtøj du tager frem fra skabet i sjældnere tilfælde. Vi har gummistøvler både i den lave prisklasse og i den lidt højere. Alle i høj kvalitet.

Herregummistøvler i moderigtigt design
Gummistøvler er først og fremmest et praktisk fodtøj. Men derfor kan de også være i et flot design.
Du kan vælge mellem gummistøvler uden skaft og gummistøvler med et langt skaft. Vi anbefaler et par af hver, hvis du har en aktiv livsstil eller bor på landet. De lavskaftet gummistøvler til herre er behagelige om sommeren og de langskaftede er nærmest uundværlige i de kolde våde tider. Fælles for begge udgaver er, at de både er praktiske, komfortable og i et moderigtigt design.
Faktisk er flere af vores modeller i unisex design, så pas på konen ikke hapser dine gummistøvler.

Komfortable gummistøvler til mænd
Et flot design og vandtæthed er ikke nok til gummistøvler til herre. Komfort og funktionalitet er vigtige egenskaber. Du køber ikke en gummistøvle for at følge moden. En gummistøvle har som regel først og fremmest en praktisk funktion. Og ofte skal du gå med dem i længere tid af gangen, så komfort i støvlen er yderst vigtig. Vores gummistøvler til herre er netop designet til at være komfortable. En lang dag i skoven, på marken, i stalden eller i haven kræver sin gummistøvle.
Gå på opdagelse i vores udvalg og ønsker du vejledning omkring gummistøvler til mænd eller andet fodtøj er du mere end velkommen til at besøge os i en af vores mange fysiske butikker.

Filter  

Mærker

Pris


Størrelser