Støvler

Trendy damestøvler

Er du på udkig efter sæsonens nye par støvler til damer? Holst Sko fører et stort og spændende sortiment af støvler kvinder i de skønneste designs og de absolut bedste materialer. Hos os finder du støvler fra populære mærker som Rieker, Lloyd, Billi Bi, Ecco, Gabor og mange flere. Vi har nøje udvalgt de nyeste og smukkeste kvindestøvler på modescenen. Bestem selv om du er til en kort støvlet, en foret vinterstøvle eller en flot læderstøvle med langt skaft. Vores store sortiment byder på støvler for enhver smag. Gå på opdagelse og find det perfekte par støvler til sæsonen, om det er en fin efterårsstøvle eller en varm vinterstøvle, du søger.

Smukke damestøvler i flotte materialer

Eksklusiv læder? Vandtæt gummi? Flot ruskind? Damestøvler findes i adskillige skønne materialer, som giver støvlerne deres helt unikke og moderigtige look. Nogle kvinder sværger til støvler i ægte læder eller ruskind og med et elegant og tidløst udtryk. Det kan være som en lang og smuk læderstøvle, der matcher enhver flot vinterfrakke. Eller et par korte støvletter i ruskind, der går godt til hverdags- såvel som festlooket.

Andre kvinder er til en mere praktisk og robust støvle. Dem har vi også et væld af i sortimentet. Det kan være en smart gummistøvle i vandtætte materialer, en støvlet med snører eller en lækker vinterstøvle i polyester og med god foring. Selvom støvlerne er praktiske, er de yderst moderigtige og trendy i udtrykket.

Komfortable støvler til kvinder

Gode støvler kvinder skal sidde godt på foden. Det er der ingen tvivl om, at de kommer til, når du finder dem i vores sortiment. Vi har udvalgt kvalitetsstøvler fra de bedste og mest moderigtige brands. Ikke nok med at looket er smukt, så får du også en komfortabel støvle, du kan holde til at have på i flere timer ad gangen - prøv et par og bedøm selv.

Støvler til kvinde for gode priser

Støvler til dame har vi nok af. Priserne er også gode. Vi forhandler populære kvalitetsbrands til meget fine priser. Om du handler her i webshoppen eller i en af vores mange butikker, får du god service, og vi står naturligvis klar til at hjælpe med størrelser. Er støvlen købt online, kan du altid benytte vores 14-dages returret, hvis størrelsen ikke passer.

Din garderobe er ikke fuldendt uden et par skønne støvler til sæsonen. Shop kvinde støvler hos Holst Sko i dag, og få efterårsstøvlen eller vinterstøvlen i hus.

 

Filter  

Mærker

Pris


Størrelser