Vandrersandaler

Praktiske vandresandaler til aktive herrer

Er du den aktive type? Nyder du vandreture i naturen? Går du meget på arbejdet? Vandresandaler er et must for dig, når det er forår, sommer og godt vejr. Med et par praktiske og komfortable sandaler får du luft til fødderne på de varme dage og kan samtidig lægge mange km bag dig uden at få ømme fødder.  Holst Sko sætter vi en ære i at tilbyde kvalitetsfodtøj til enhver årstid. Derfor har vi sammensat et bredt sortiment af gode trekkingsandaler til herrer - fra mærkerne ECCO og Rieker. Sandalerne fås fra str. 40 og op til str. 50 afhængig af modellen. Alle mænd med behov for behagelige sandaler kan dermed finde et godt par i den korrekte størrelse.  Se nærmere på udvalget og opdag pæne sandaler i farver som sort, grå og brun. Har du spørgsmål, er du velkommen til at give os et kald.

 

Vandresandaler herre til ferie og hverdag

Ferien byder ofte på mange skridt. Om det er i storbyen eller i naturen, så er det vigtigt med det rette fodtøj. På de lune forårsdage og de helt varme sommerdage, giver det god mening at tage vandresandalerne med på ferien. Med disse i bagagen undgår du typisk vabler, sår og lignende, samtidig med at du får god luft til fødderne.  Vandresandalerne i vores sortiment byder bl.a. på:
- Komfortable designs
- Gode og stødabsorberende såle
- Slidstærke materialer
- Sålmønstre med godt vejgreb
- Regulérbare remme
- Luksuriøst læder

Det er med andre ord nogle af de absolut bedste herresandaler på markedet, du finder her i kategorien. Alle er de velegnet til lange gåture i storbyen, vandring i naturen eller til dig der går langt på arbejdet. De får dig til at stå godt fast, ligesom de også giver dig og dine fødder den absolut bedste komfort og åndbarhed.

 

Shop vandresandaler mænd hos Holst Sko

Engang var det ikke så smukt og moderne, når mænd gik i sandaler. Men faktisk er det kommet på mode igen. Det gælder generelt praktisk fodtøj, som vi er mange, der hylder. Flot skal det naturligvis også se ud. Det er bestemt tilfældet med vandresandalerne fra mærkerne Rieker og ECCO. De har styr på deres design, kvalitet og komfort og lever uden tvivl op til den moderne og nutidige mands behov og stil.  Hvorfor købe vandresandalerne hos Holst Sko? Det skal vi sige dig. Hos os får du et utal af fordele:
- Hurtig levering
- Fri forsendelse ved køb over 599 kr.
- Gratis returforsendelse i 14 dage
- Stort sortiment og gode tilbud

Du finder alle vores herresandaler online her i shoppen. Idét vi tilbyder 14 dages gratis retur, skal du ikke bekymre dig om, at størrelsen ikke passer eller at modellen ikke lige matcher din smag. Du er naturligvis også velkommen til at shoppe sandaler til mænd i en af vores fysiske butikker. Her står vi altid klar til at guide dig til at træffe det rette valg af sandaler.  Shop trekkingsandaler i dag og bliv klædt godt på til ferien, vandreturen eller den aktive hverdag.

 

Filter  

Mærker

Pris


Størrelser